PRECISIE. POWER. PERFORMANCE. - OMAX WATERJET

OMAX Waterjet Cutters

PRECISIE. POWER. PERFORMANCE.

Guide de sélection des jets d'eau

WAAROM EEN OMAX WATERJET KOPEN?

Alle abrasieve waterstraalmachinesystemen van OMAX gebruiken direct aangedreven pompen. Alle onze machines - van de grootste OMAX tot de ProtoMAX - maken gebruik van dezelfde pomptechnologie.

De direct aangedreven pompen van OMAX verbruiken minder elektriciteit en tot 75% minder water dan versterkerpompen. Dit vertaalt zich in lagere bedrijfskosten.

Voor toepassingen waarbij een versterkerpomp voordelen heeft, biedt OMAX ook de DynaMAX-lijn van versterkerpompen aan.

OMAX verbetert voortdurend het snijmodel op basis van de laatste ontwikkelingen en is wereldleider op het gebied van waterstraalbesturingssoftware.

De huidige snijmodellen (4e generatie) borduren voort op de door de jaren heen verzamelde praktijkgegevens en leveren een precieze voorspelbaarheid op het gebied van snijsnelheden, conus en straalvertraging.

OMAX is voortdurend in ontwikkeling.

OMAX scripting is externe programmering als uitbreiding op toepassingen in de CAD of CAM van een bewerkingsmachine in de vorm van aangepaste mogelijkheden, waaronder nieuwe opdrachten, bestandsfilters en automatisering.

Met de OMAX® Rotary Axis kunnen fabrikanten cilindrische oppervlakken snijden, waaronder buizen, pijpen en staven.

OptiMAX 60X Innovative Pump System Smart waterjet-specific software Industry Leading Innovation

MEER INFO OVER WATERSNIJMACHINES

Hogedrukpomp1Snij-kop2Mondstuk abrasieve waterstraalmachine3Opvangreservoir4Schuurmateriaaltrechter5X-Y traversesysteem6Computergestuurde controller7